Houd je van een frisse Sauvignon Blanc, drink je liever een stevige Malbec, of bepalen de aanbiedingen van ’s lands grootste kruidenier welke wijnen er bij jouw thuis belanden?

Mijn naam is Dennis Doorakkers, trotse oprichter van Vino Vita. 

Ik importeer wijnen vanuit een groot aantal landen waaronder Frankrijk, Italië en Duitsland. Daarnaast geeft ik lessen in wijn- en wijnproeverijen en ben ik jury bij verschillende internationale wijncompetities zoals de Berliner Wein Trophy en het Concours Mondial de Bruxelles.

 


Wijn is mijn grote passie. Ik drink graag een goed glas en ben vooral zeer geïnteresseerd in het verhaal achter de wijn. Mijn liefde voor wijn en al die mooie verhalen wil ik graag met je delen.

De workshops en proeverijen van Vino Vita zijn er in de eerste plaats op gericht om samen te genieten van wijn. Want elk glas wijn is een feestje op zich! Ik help je graag te ontdekken wat jij lekker vindt en waarom juist die ene wijn zo goed samengaat met jouw favoriete gerecht. Ik weet zeker dat het met een beetje meer kennis zoveel leuker is om een fles uit te zoeken voor een etentje met vrienden, aan tafel in een restaurant of gewoon voor een zwoele zomeravond. 

Je bent van harte welkom!   

Sinds 2021 ben ik ook actief in een geheel nieuw deel van de wijn wereld, wijn in een blikje. Wil je hier meer van weten klik dan hier


Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.